Energetikai tanúsítvány Blog - B+I Studio Épületenergetikai Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ki lehet tanúsító, azaz mit kell tudni az energetikai tanúsítványt kiállító cégről?

Szerző: B+I Studio itt energetikai_tanúsítvány · 25/5/2012 17:09:16
Tags: épületenergetikai_tanúsító

Beszéltünk már a tanúsítással kapcsolatos kérdésekről, az azt övező félreértésekről, bemutattuk legújabb videónkat, most pedig essék néhány szó arról, hogy mivel kell rendelkeznie valakinek, milyen előképzettség szükségeltetik ahhoz, hogy valaki hivatalos energetikai tanúsítványt állíthasson ki.
Minta energetikai tanúsítvány

A 104/2006 (IV. 28.) Kormányrendelet szerint a szakmai kamarák a következő oklevéllel rendelkezőket ismerik el szakmai végzettségűeknek: építészmérnök, építőmérnök, energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök. Az Építész vagy Mérnöki Kamara indokolt esetben más mérnöki végzettséget is elfogadhat, erről érdemes a kamaránál tájékozódni. Szükséges továbbá legalább egy éves szakmai tapasztalat, a jogosultsági vizsga megszerzése, illetve a névjegyzékbe való bekerülés.

A képzés elméleti és gyakorlati részből áll, melynek során a hallgatók elsajátíthatják az energetikai tanúsítvány kiállításához szükséges ismereteket. A sikeres vizsga elvégzését követően épületenergetikai tanúsító képesítést szerezhetünk.


Ha tetszett a cikk, kérjük, szavazzon itt.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz